Kalusto

- sounds good, looks good

BlueSounds Oy:n äänentoistokaluston perustana on kaksi laadukasta line array -kaiutinsarjaa: Aktiivisetti koostuu dB technologiesin T8-kaiuttimista höystettynä tarpeen mukaan 2-6 järeällä S30 subwooferilla. Huippulaadukas passiivisetti rakentuu Kling&Freitag Sequenza 5 -sarjan ympärille.
K&F -kalustoa suosittelemme etenkin akustisesti vaativiin kohteisiin.

Molempia kaiutinsarjoja on mahdollisuus täydentää yhteistyökumppaneidemme avulla valmistajien järeämmällä kalustolla tilaajan tarpeen mukaan.

Voimme tarjota myös hieman kevyempää kalustoa vuokrakäyttöön pienempiin tilaisuuksiin.

Valoissa kaluston rungon muodostavat Roben ja Coemarin valot ja Chamsysin ohjainpöydät.

Sekä ääntä että valoa on mahdollisuus kontrolloida tarvittaessa langattomasti. Toteutustavoissa rajana on lähinnä mielikuvitus.

Esitystekniikan puolelta käytössämme on Absen A7 -led-paneeleista koostuva led-seinä, live-tuotantoon soveltuvaa kamerakalustoa, mediaserveri sekä Blackmagic Designin tuotteisiin perustuva video-ohjauskalusto. Tarjoamme kaiken tämän käyttöösi luonnollisesti erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Seuraa tilannetta Facebook-sivullamme: Odotettavissa on todella kiinnostavia uutisia, ajatellaan asiaa sitten vuokrakäyttäjän, artistin tai tapahtumajärjestäjän näkökulmasta!

Lataa tästä tarkempi kalustoluettelo PDF-formaatissa

Ajankohtaista


04.10.2017 Bluesounds Oy:n uusi jäsen mukaan!!

Timo Pekkarinen on liittynyt Bluesounds Oy:n iloiseen joukkoon. Hän toimii yhtiössä pääasiassa ääniteknikkona ja suorittaa samalla Ingmanedu kultturialan ammattiopistossa Mediapalvelujen toteuttaja tutkintoa.

Timo on tehnyt äänialan töitä freelancerina ja oman yrityksen kautta noin 20 vuotta. Alan tekijöiden keskuudessa hänet tunnetaan lempinimellä Dyny, johtuen räjähdysainekuljettajan taustasta


English
BlueSounds Oy, Muikkutie 8 72100 KARTTULA   puh. 040-5560545   info@bluesounds.fi   y-tunnus: 2533725-9
design © Matti Halén