Kalusto

- sounds good, looks good

BlueSounds Oy:n äänentoistokaluston perustana on kaksi laadukasta line array -kaiutinsarjaa: Aktiivisetti koostuu dB technologiesin T8-kaiuttimista höystettynä tarpeen mukaan 2-6 järeällä S30 subwooferilla. Huippulaadukas passiivisetti rakentuu Kling&Freitag Sequenza 5 -sarjan ympärille.
K&F -kalustoa suosittelemme etenkin akustisesti vaativiin kohteisiin.

Molempia kaiutinsarjoja on mahdollisuus täydentää yhteistyökumppaneidemme avulla valmistajien järeämmällä kalustolla tilaajan tarpeen mukaan.

Voimme tarjota myös hieman kevyempää kalustoa vuokrakäyttöön pienempiin tilaisuuksiin.

Valoissa kaluston rungon muodostavat Roben ja Coemarin valot ja Chamsysin ohjainpöydät.

Sekä ääntä että valoa on mahdollisuus kontrolloida tarvittaessa langattomasti. Toteutustavoissa rajana on lähinnä mielikuvitus.

Esitystekniikan puolelta käytössämme on Absen A7 -led-paneeleista koostuva led-seinä, live-tuotantoon soveltuvaa kamerakalustoa, mediaserveri sekä Blackmagic Designin tuotteisiin perustuva video-ohjauskalusto. Tarjoamme kaiken tämän käyttöösi luonnollisesti erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Seuraa tilannetta Facebook-sivullamme: Odotettavissa on todella kiinnostavia uutisia, ajatellaan asiaa sitten vuokrakäyttäjän, artistin tai tapahtumajärjestäjän näkökulmasta!

Lataa tästä tarkempi kalustoluettelo PDF-formaatissa

Ajankohtaista
02.01.2020 Uusi vuosi, Uudet kujeet

Vuosikymmenen vaihtuessa on hyvä ottaa muutamia uusia askeleita ja muutoksen tuulien tuomaa uutta raikkautta Bluesounds:n toimintaan.

Kevättalvella 2013 oli viisi ihmistä ns. jännän äärellä kun Jari-Pekka Sahlbergin ja Markku Jauhiaisen vuosia haaveilema ja paljon puhuttu muutos ääni- ja valotekniikka toimintaan olikin ottanut tuulta siipiensä alle ja kaikki oli toteutumassa jopa suuremmassa mittakaavassa mitä oltiin osattu haaveilla vuosien aikana. Näin sai alkunsa Bluesounds Oy.

Tämä viisikko toteutti, vei omaa näkemystään ja strategiaa vuosi vuodelta eteenpäin. Ainut suurempi muutos toiminnassa tapahtui syksyllä 2017, kun Timo ”Dyny” Pekkarinen liittyi osakkaana mukaan toimintaan. Tämä osin jopa jääräpäisesti kiinni pidetty ja eteenpäin viety suunnitelma on kantanut hedelmää ja yrityksen toiminta on kasvanut. Kasvun myötä myöskin käytännön ja päivittäisten asioiden hoitoon menevä aika on kasvanut merkittävästi. Valitettavasti vuorokaudessa käytettävissä olevat tunnit ei kuitenkaan ole lisääntyneet.

Tämän seurauksena Jari-Pekka on luopunut Bluesounds:n toimitusjohtajan roolistaan, jota hän on ansiokkaasti yrityksen alusta alkaen hoitanut oman päivätyönsä ohessa. Jari-Pekka pysyy edelleen toiminnassa mukana osakkaana ja hallituksen jäsenenä.

15.12.2019 pidetyssä kokouksessa 1.1.2020 alkaen uudeksi toimitusjohtajaksi on yksimielisellä päätöksellä nimitetty Timo Pekkarinen. Timon saa kiinni parhaiten sähköpostitse info@bluesounds.fi tai timo@bluesounds.fi sekä puhelimitse: 041-4371736.

Toinen merkittävä muutos on yrityksen toimiston ja postiosoitteen muutos. Jatkossa yrityksen toimisto sekä varasto toimii saman katon alla Neulamäessä:

Yrittäjäntie 12
70150 KUOPIO.

Hyvää ja tapahtumarikasta uutta vuotta kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ihan jokaiselle.

Terveisin Markku Jauhiainen Hallituksen puheenjohtaja Bluesounds OY


English
BlueSounds Oy, Muikkutie 8 72100 KARTTULA   puh. 040-5560545   info@bluesounds.fi   y-tunnus: 2533725-9
design © Matti Halén