Summary

Sounds good, looks good, feels good

Bluesounds is a company specialized in live event productions and pro rental services.

Our equipment enables us to work in the fields of live sound, stage lighting and live video. We can operate within a very wide scale of venues from birthday parties to arenas.

Even if the company itself was founded not until the beginning of the year 2013, every member of our crew has years of experience.

We also offer installation services and are an approved reseller of DB Technologies' products.

The company has its home in Kuopio, but our operational area includes whole Finland.

If you are are looking for good service, good sound and good looking light and video, give us a call or send an e-mail.

Your event is our passion: We may not be the cheapest operator around, but our work is worth every euro.

And besides, our prices are not that bad either.

Service in English

Heikki Kervinen
sound & light
Tel. 0400-542929
Email: heikki (@) bluesounds.fi

Jarkko Virtanen
screen, mediaserver & cameras
Tel. 050-3505401
Email: jarkko (@) bluesounds.fi

Ajankohtaista
02.01.2020 Uusi vuosi, Uudet kujeet

Vuosikymmenen vaihtuessa on hyvä ottaa muutamia uusia askeleita ja muutoksen tuulien tuomaa uutta raikkautta Bluesounds:n toimintaan.

Kevättalvella 2013 oli viisi ihmistä ns. jännän äärellä kun Jari-Pekka Sahlbergin ja Markku Jauhiaisen vuosia haaveilema ja paljon puhuttu muutos ääni- ja valotekniikka toimintaan olikin ottanut tuulta siipiensä alle ja kaikki oli toteutumassa jopa suuremmassa mittakaavassa mitä oltiin osattu haaveilla vuosien aikana. Näin sai alkunsa Bluesounds Oy.

Tämä viisikko toteutti, vei omaa näkemystään ja strategiaa vuosi vuodelta eteenpäin. Ainut suurempi muutos toiminnassa tapahtui syksyllä 2017, kun Timo ”Dyny” Pekkarinen liittyi osakkaana mukaan toimintaan. Tämä osin jopa jääräpäisesti kiinni pidetty ja eteenpäin viety suunnitelma on kantanut hedelmää ja yrityksen toiminta on kasvanut. Kasvun myötä myöskin käytännön ja päivittäisten asioiden hoitoon menevä aika on kasvanut merkittävästi. Valitettavasti vuorokaudessa käytettävissä olevat tunnit ei kuitenkaan ole lisääntyneet.

Tämän seurauksena Jari-Pekka on luopunut Bluesounds:n toimitusjohtajan roolistaan, jota hän on ansiokkaasti yrityksen alusta alkaen hoitanut oman päivätyönsä ohessa. Jari-Pekka pysyy edelleen toiminnassa mukana osakkaana ja hallituksen jäsenenä.

15.12.2019 pidetyssä kokouksessa 1.1.2020 alkaen uudeksi toimitusjohtajaksi on yksimielisellä päätöksellä nimitetty Timo Pekkarinen. Timon saa kiinni parhaiten sähköpostitse info@bluesounds.fi tai timo@bluesounds.fi sekä puhelimitse: 041-4371736.

Toinen merkittävä muutos on yrityksen toimiston ja postiosoitteen muutos. Jatkossa yrityksen toimisto sekä varasto toimii saman katon alla Neulamäessä:

Yrittäjäntie 12
70150 KUOPIO.

Hyvää ja tapahtumarikasta uutta vuotta kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ihan jokaiselle.

Terveisin Markku Jauhiainen Hallituksen puheenjohtaja Bluesounds OY


English
BlueSounds Oy, Muikkutie 8 72100 KARTTULA   puh. 040-5560545   info@bluesounds.fi   y-tunnus: 2533725-9
design © Matti Halén